Veiling Romain Deconinck

Ter financiële ondersteuning van onze jaarlijkse medische missie naar Sao Tomé, organiseren we dit jaar een veiling met de verkoop van een geschilderd portret van Romain Deconinck door de Gentse kunstenaar Frank De Decker.

Frank schilderde, met een hart voor Gent, zijn geboortestad, op zijn eigenwijze stijl met acrylverf gecombineerd met houtskool en veel contrast. Het werk is 110/110cm op hout geschilderd.

Een bod op dit uniek werk met certificaat van authenticiteit kan je hier uitbrengen, tot 3 december 23u59.

Het kunstwerk zal te bewonderen zijn op 4 december in de Gentse Minardschouwburg tijdens onze jaarlijkse toneelavond. Het hoogste website bod is het aanvang bod op onze toneelavond. Echter zal de hoogste bieder van de website telefonisch gecontacteerd worden indien niet aanwezig, en kan, indien gewenst, nog een bod uitbrengen. De veiling gebeurt onder toezicht van gerechtsdeurwaarder Roger Smet.

De koper krijgt er ook het “the making off” boekje bij.

Alvast dank voor uw bod!

  • Image
  • Product Summary
  • Current Price
  • Bids Placed
  • Ending
  • Bids Now

Frank De Decker:

We schrijven 1966.

Sgt. Pepper stuurt de wereld in een psychedelische werveling; Batman crasht op technicolour TV met een ZAM! KRACK! POW!; een wonderbaarlijke Belgische portrettist maakt een flamboyante entree.

De opvallende kunstwerken en oogverblindende portretten van Frank De Decker fleuren al meer dan 30 jaar huizen, designkantoren, modezaken, eetgelegenheden à la mode en af en toe een luxe pissoir op in meer dan 50 landen over de hele wereld.

Nu kunt u voor het eerst Frank’s pop-tastische kunstwerken en nieuwe limited edition prints rechtstreeks bij de kunstenaar zelf kopen. 

https://frankdedeckerpro.com/   of ook te volgen op Facebook en Instagram  “Frank De Decker Pro”


Onze sponsors

Adient1
ADM1
panos1
Filliers1
Mediwet1
UpgradeEstate1
Bulte1
Labelfresh1
Vigo1
Helpvzw1
Resilux1
Aksis1
steinbinnemans2
AZJanPalfijn3
Meroso
Gent2
vkdesign
KI_GentArtevelde_BLUEGOLD
Cievandeleute
vandervonk1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow