Uw steun

Fondsenwerving

Supporting Friends – Minard schouwburg Gent

Elk jaar tijdens de eindejaarsperiode speelt toneelgezelschap Compagnie van de Leute een komedie in de Gentse Minardschouwburg. In 2017 organiseerde Supporting Friends een benefietavond tijdens zo’n voorstelling. Vanaf 2019 werd dit concept hernomen en stellen we tegelijkertijd onze activiteiten van het afgelopen jaar en de doelstellingen voor het komende jaar voor.

Organisatie kleinschalige events voor fondsenwerving

Naast deze klassieker in de Minard werden en worden op regelmatige basis kleinschalige events georganiseerd. Zo was er de marathon rond Gent dat een mooi bedrag opleverde, de kerstmarkt in Oudenaarde waar heel wat bezoekers voor een belangrijk bedrag zorgden en een benefietavond met muzikale omlijsting bij Danny Horseele. Naar de toekomst toe worden nog events gepland, via de website en de facebookpagina wordt, wie het wenst, daarover op de hoogte gehouden !

Het grootste sponsoring bedrag wordt echter ontvangen dankzij spontane giften van privépersonen en bedrijven. Supporting friends kan overigens voor bedrijven een betalingsbewijs opmaken, dat kan gebruikt worden bij de fiscale aangifte.

Sponsoring

U begrijpt dat door uitbreiding van onze organisatie het financiële plaatje niet meer onder controle blijft. Aangezien de projecten van onze organisatie groter worden, hebben we ook meer financiële steun nodig. Wij zijn dan ook blij met iedere vorm van sponsoring. Dat kan door liquide middelen te sponsoren, werkingskosten van events te sponsoren, … Als feitelijke vereniging kunnen wij aan bedrijven overigens een debetnota bezorgen voor ieder geschonken bedrag.

Giften hulpgoederen

Als hulporganisatie sturen wij met de regelmaat van de klok goederen naar São Tomé e Principe. In het verleden zorgden wij er reeds voor dat geschonken medische apparatuur, medicijnen, kledij, meubels, IT materiaal,… hun weg vonden naar onze projecten ter plaatse. Uiteraard staan we open voor ieder initiatief.

BEDANKT voor uw steun BE17 3631 8556 8821

Elke bijdrage gaat voor 100% naar de bedoelde projecten


Onze sponsors

Adient1
ADM1
panos1
Filliers1
Mediwet1
UpgradeEstate1
Bulte1
Labelfresh1
Vigo1
Helpvzw1
Resilux1
Aksis1
steinbinnemans2
AZJanPalfijn3
Meroso
Gent2
vkdesign
KI_GentArtevelde_BLUEGOLD
Cievandeleute
vandervonk1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow