Sponsorloop Cadzand 4 februari 2024

Supporting Friends gaat in 2024 voor de zesde keer naar Sao Tomé en Principe voor een medische missie. Voor moeilijkere chirurgische interventies of de behandeling van complicaties zijn de inwoners van deze eilandengroep aangewezen op vrijwillige medische hulp van buitenaf.

Dit jaar gaat de missie door van 23 februari tot 2 maart. Het aanbod spitst zich toe op gynaecologie en abdominale chirurgie. De meest voorkomende ingrepen zijn liesbreukherstel en het verwijderen van vleesbomen of de baarmoeder.

Elke medische missie kost handenvol geld. Alle vrijwilligers die meegaan nemen thuis één tot twee weken verlof en betalen aan de organisatie minstens 1.000 euro om aan de missie deel te nemen.

Daarom organiseren we een sponsorloop; concreet lopen we 4 februari samen met een collega’s en vrienden een halve marathon in Cadzand.

Wil je ons een duwtje in de rug geven en dit mooie project sponsoren, dan kan dat op het rekeningnummer van Supporting Friends BE17 3631 8556 8821 met vermelding van ‘loopevent Cadzand 2024’. Voor giften vanaf 40€ zijn debetnota verkrijgbaar.

Alvast bedankt in naam van het ganse team!


Onze sponsors

Adient1
ADM1
panos1
Filliers1
Mediwet1
UpgradeEstate1
Bulte1
Labelfresh1
Vigo1
Helpvzw1
Resilux1
Aksis1
steinbinnemans2
AZJanPalfijn3
Meroso
Gent2
vkdesign
KI_GentArtevelde_BLUEGOLD
Cievandeleute
vandervonk1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow